pregnant 5 bulan

pregnant 5 bulan akan ada rasa mcm mengeras ke perut kite bukan cramp , xde sakit pon ... adakah sebb ibu aktif , ataupun anak di janin nak membesar dan die aktif bergerak ..

2 Balas

Kalau awal2 biasanya org kata bby stress.. Awak stress apa tu ekaaaa.. Hahhahaha.. 😁😁😁

5y ago

haaaaa dpat jugaaaa followw ... cari mcm mana tuh hahahahaha .. xde stress pon ... sebb bnykk berjalan adalah ... hahaha berjalan dlm uma ... buat kerja sikit2 kt uma ...

Kalau saya keras sebab stress . Hehe .

5y ago

ohh awak sebb stress eaa .. pasni jgn stress2 taw hehehe chill2 je okay ☺☺