Hitam

Pregnant 30w ke atas start leher hitam², masa awal pregnant dulu takde pun mcm ni haihhh . Ada yg macam saya jugak ke ?

22 Balas

Penah kene mase tgh sarat. Ingatkan nape lah hitam leher ni. Gigih beli scrub😂 pastu bile dah bersalin cerah blek . Brg2 berpantang ade scrub utk hilangkan daki2 selepas bersalin. Bole try nnti

Saya sama dgn sis.xtau nak sental camner.mula tu ingat sebab pakai rantai leher tapi bila tunjuk dekat nurse.nurse ckap tu hormon semasa mengandung.

Sama ler kita sist.. Saya pun preggy dah 32 week start muncul hitam kat leher sedih nyer 🤭tapi jngn risau lepas bersalin akan hilang tu.

5y ago

🤣 🤣 🤣

Sama ngn sye sis.. rsa nk nanges tiap kali tgk cermin.. segan ngn hubby, klau dia nk kiss leher, sye elak2.. huhu 🤭🤭

5y ago

Huhu sye wlaupun suami xtegur tp sye yg segan.. 🤭🤭 mtk2 lepas bsalin elok lah.. klau x, xthu nk sental cmne.. suami suggest beli cm scrub ke pe.. nnti dia tolong sentalkan.. hahaha 😆😆 nk support lah konon, xnk sye down.. 😁😁

Saya pon sama.. Tp saya start ade dri 2nd trimester.. Jenuh sental.. Degil betul dakinya kali ni 😂

Sma lah dgn sya.. smua cela2 leher ketiak paha hitam.. penat 😣gosok tk hilang daki nya 😆😆

Kalo sy, time preggy ank pompuan mesti jd cmtu 😂 pastu kalo pki rantai emas mmg gatal abis,

normal sis... nanti lepas besalin hilang.. untung laa... dh hujung2 baru nmpk...😅

5y ago

sis... tu moment tau... xsemua org rase..walau sis rase tu xelok.. tp xpe.. ni utk mase ngndung je.. jgn risau.. lepas besalin je.. hilang laa semua tu...

Saya ms mgandung anak first cm tu lah. Tk prsn bila dh hilang hitam tu.

Hormon mse mgndung tu sis.. Nty bsalin hilang laa hitam2 tu..