urut

Pregnant 27 week...sakit belakang bahagian pinggang boleh ke kalau nak urut

14 Balas

pasal urut nie kena tanya org yg byk pengalaman mengandung. tp kalo sy sepanjang mengandung, xde urut pn walaupn sakit sgt2. nk tdo tue da xtahu nk bagaikan macam mn. so 1 hr tue da xtahan sangat.. g urut, masa tue 28w lebih dah. balik umh, mlm tue demam.. mybe demam urat sbb badan da lama xkena urut. so, demam berlarutan.. cecah 40'c. admitted wad. 4hari. sebab suhu sy tinggi n jantung baby terlalu laju 190 dan sy dapat batuk2 berkahak..lg lah sakit dlm perut n peranakan sbb batuk terlalu kuat. kalau badan ok n kuat, bole urut. terima kasih. Just sharing.