Perbezaan kandungan pertama dgn kedua sy skrg. Lambat masa berlalu pregnancy kedua ni. Ada tips tak?

Pregnancy kedua ni rasanya macam lambat sangat perlu memasuki fasa boleh nampak baby kena scan n ber klinik ni.. 😅 Bukan apa mungkin sy ingat kalau dulu dah mcm sedia nak hadap semua ni. Tapi untuk tunggu skrg ni rasa macam terlalu lambat pula.. Mungkin sbb ada beza sangat dibandingkan kehamilan pertama saya. Kalau dulu, sbb dia baby first kot tulah lain dari skrg. Skrg ni pun excited juga tapi sy x berapa merasa moment tu sbb mungkin sy tengah mmbesarkan anak pertama sy... Sedih sikit sbb anak kedua ni sy mcm nk cepat2 tgk perkembangan dia jer 😅tapi mcm rasa slow pula.. Ada tips x untuk sy kurangkan rasa masa berlalu lmbt ni? 😂😅 Ke perasaan sy je.. Kalau mommies ada pengalaman cara2 masa alami ni best lh kalau share ni.. #bantusharing #1stimemom #advicepls huhuu..

1 Balas

sama laa..Dulu preggy rasa macam ehh nak bersalin dah.Yang kalinie nak tunggu 4bulan pun Alahai lamany.

3y ago

haha..maybe sebab sebelumnie rutin kita bebas,now covidkan,yang xpregy pun rasa masa lambat inikan kita yang preggy🤣