air ketuban berlebihan

Pregnancy da 36week n haritu check up doc ckp air ketuban berlebihan ( excess amount of amniotic fluid @ polyhydramnios)..salah satu risk polyhydramnios ialah air ketuban pecah awal n tali pusat keluar dulu n boleh bahayakan baby. Ada jugak saya buat xtra search info pasal polyhydramnios ni. Ada x mummies kat sini experience yg sama dengan saya?

1 Balas

Sy ri tu kes yg sma air ketuban byk tp alhamdulillah sy bersalin sng..pg induce ptg sy dh bersalin

4y ago

Alhamdulillah...saya dah pun selamat bersalin czer,baby boy berat 4.27kg