Sakit tulang pinggul

My pregnancy baru nak masuk 5 bulan. Sekarang xtau kenapa sakit2 tulang pinggul sebelah kanan. Bila gerak especially nak membongkok atau tgh duduk nak betulkan kedudukan sakitnya macam kena elektrik. Ngilu sangat. Ada x moms lain pernah kena camni? Normal ke kalo sakit tulang pinggul bila hamil? #ingintahu

12 Balas

saya dh nk masuk 6bulan bru terasa .. sakit pinggul ,, sakit bawah perut and sakit bahagian pelvis .. nk bejalan pun susah ..