urat timbul

preggy ke 5 now 19w.urat besar timbul menjalar mcm akar pokok.urat tu buat kaki saket.dr betis sampai ke peha.tapi sebelah kaki saja.sape ade petua hilang kan?sebelum ni preggy xpernah kena

2 Balas

dear msa p checkup aritu nurse tya, ada urat timbul tk but for me tak ada.Bila tya nurse kata mmg stgh org akn ada urat timbul kt bhagian kaki.Lps bsalin akn ilg.But kna jga jgn bg kna apa2 nnt bdarah byk.Bettter pgi check sbb sya not sure whether got ubat or not...

5y ago

da jumpa doc.doc ckp ubat xde..try bli stoking pjg kat farmasi..doc ckp urat tu mmg xkan hilang tros..dia surut sikit je..hurm..tu yg tny cni..kot ade mummy2 yg tau petua bg hilang..tq sis

Sama la kes dgn sy sis..bru 16 week..huwaa berdiri lama tak boleh..tegang sakit jdi nye..