Perut mengeras sangat .

Preggy 5 Bulan. baby active bergerak malam2. kadang2 mengeras je perut. sampai tak cukup tidur 😭 Perut tegang macam nak koyak kulit 😭 Mummy so ngantuk . Need more sleep.

1 Balas

budak2 sis... biasalah tu. ajak main malam... sy pun mcm tu juga.siang hari x de pula ajak main, tgh2 malam baru letak kepala dia duk berdandut dlm perut. apa2 pun itu nikmat yg paling berharga. sis baru 5 bulan... nanti bby dh besar lg terasa tendangan kuat dia. sy dh nak masuk 8 bulan. skrg tgh makan pun dia nk usik. sampai tersedak saya...hihi