hypoplastic left heart sydrome

my precious gift from Allah ❤️ Alhamdulillah habes sudah pantang 44 hari bukan senang nak kawal emosi bila teringat dekat anak ? mindset tu sangat penting. kalau mindset x boleh kawal silap silap boleh depression. Tapi kadang kadang banjir jugak dalam diam ? semoga Allah bagi kekuatan yang luar biasa untuk sentiasa kuat hadapi ujian yang akan datang ☺️ sedekahkan al fatihah untuk anak syurga saya ya. Allah bg pinjam cuma 16 hari sahaja ?

hypoplastic left heart sydrome
162 Balas

إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ Sebaknya dada ni tgok raut dia. Comel sgt. Tenang dan bermain²lah di taman syurga ya anak💖. Kpd mommy, kuatkn semangat ya. Tahniah mempunyai ank syurga. Insya'Allah anak syurga ni akan tarik ibunya bersama² diSANA. Insya'Allah.