hypoplastic left heart sydrome

my precious gift from Allah ❤️ Alhamdulillah habes sudah pantang 44 hari bukan senang nak kawal emosi bila teringat dekat anak ? mindset tu sangat penting. kalau mindset x boleh kawal silap silap boleh depression. Tapi kadang kadang banjir jugak dalam diam ? semoga Allah bagi kekuatan yang luar biasa untuk sentiasa kuat hadapi ujian yang akan datang ☺️ sedekahkan al fatihah untuk anak syurga saya ya. Allah bg pinjam cuma 16 hari sahaja ?

hypoplastic left heart sydrome
162 Balas

Moga terus kuat sis..sy x dpt nk bygkn perasaan sis cmne..sis insan terpilih oleh Allah melalui ujian seberat ini..semoga sis dipermudahkan urusan dan dikurniakan rezeki ank lg nti.. amiinn

Takziah sis.. Al fatihah utk anak... Semoga terus kuat dan tabah.. Allah da janji lepas hujan ad pelangi... Semoga die menarik sis dan suami di syurga nnti... Aminnn

Allahu.. semoga terus kuat sis. Anak dah tunggu kat syurga, Insyaallah akan bertemu semula nanti. Aamiin.. Semua di dunia ini sememangnya hanyalah pinjaman.

Allahu...salam takziah dari saya buat puan dan keluarga, semoga puan sekeluarga sentiasa diberikan kekuatan, keimanan dan cahaya ketenangan....in sha allah

Salam takhziah puan. puan insane terpilih. mohon tabah melalui hari2 yg mendatang. sesungguhnya Dia Maha Mengetahui. setiap yg berlaku pasti ade hikmah..

Takziah puan..Allah uji puan sbb Allah tau puan mampu menghadapinya..insyaallah,sy doakan puan dikurniakan zuriat lg..aaminn😊

Takziah puan . May our little one rest in peace . Sure allah will ganti soon with more healthy one . My prayers for your puan !

Takziah sis. Baby sis skrng dh di dlm tmn syurga. Kuatkn hati utk redha. Insyaallah kita akn bjumpa ank2 kita nnt.

Tahziah sis.... Semoga tabah dan banyakkan bersabar al fatihah buat anak syurga sis... Sy pon tgah Berpantang 19Hari...

Salam takziah sis.. semoga Allah permudahkan semuanya.. be strong ya.. InshaAllah, anak sis tunggu sis di syurga.. Amin