May business ka ba?

Post mo dito ang link. Baka may interesado. Bawal scammers ha.

May business ka ba?
107 Replies

Hi https://www.facebook.com/marketplace/item/5007063462724955/ 💯 Legit HUAWEI accessories for sale: 📲type c cable, 📱supercharger cable, 📱supercharger adaptor, 📲smart watch charger, 📱micro USB cable, 📱phone pin, 📲phone case (clear) nova 8i, 📱3.5mm earphones 📲Matebook pc adaptor 📱Matebook USB cable 👍Price starts at ₱180 - ₱1699 👌 PM lng po ✔️Comes with 3-months Service Warranty. San ka pa, bili na po☺️