Newborn skin asthma

Hi po! Does anyone who have baby po n my skin asthma? My lo does have rashes. Ngpacheck up kmi last Monday, skin asthma daw. so pinalitan lng sabon niya from lactacyd to trisopure. Plantsado din dmit at perla gmit for washing kso ngspread lalo sa dibdib niya. Planning to change pedia kasi prng not reliable ung npili ok n pedia from hospital. I tried putting breastmilk din twice a day, mejo kumonti sa my face. Any advice p po for skin asthma? wawa lo ko. hay..

1 Reply

Try sudo creme then switch to aveeno soap and body wash.. Change m din laundry detergent use mild lang ung pang baby tlga.. And yes breastmilk helps alot .. 😊