Hai mommy nk tny knpe bby 4bulan still nk kta dodoi dia. Bkn jnis ltk trus tdo. Dodoi bru msok swing

Pnt nk dodoi Ank first#pleasehelp

2 Balas

kalau dah rase sampai penat tu, dah burn out tu sis, pakai buai la , memang ada baby nak kena dodoi dulu . . nanti sampai masa yg sesuai cerai la dr buai tu . . hehe . . saya dah rasa apa sis rasa tu . . walaupun org kata jgn ajar buai . . sy pekak kan telinga je . . klo tolong jaga takpe jugak . aishh klo ikut kata org semua serba tak kena . . kuatkan semangat sis . .

2y ago

sakit pinggang nk dodoi dia.. kdng2 blh jd singa. 🤣🤣..rsau pkai buai ssh nk jln jauh.. sbb skrg dia ssh nk tdo dlm kete.. sggup thn mata ..dodoi dlm kete xnk.. dia nk kita kua dari kete. 🥴

lain baby lain ragam nya moms. dah try swaddle? macam my baby dulu if tidur dalam buai mesti nak kena swaddle dulu.

2y ago

tu la anak saya dodoi dlo.. da lame dkt tgn bru bedung msok swing.. pnt gak nk ajar tdo bawah.. klo xbedung dia bsing tgn kaco dia. 😌