Nk tye klu mnum kafen tumbhbsrn bby terbntut ke dlm jnin kita

Pliss nk thuu

3 Balas

Kemungkinan boleh sbb jika berlebihan kaffein, kaffein menghalang penyerapan zat besi dlm darah. Zat besi antara nutrien penting untuk ibu hamil dan kandungan.

biasa sya mnum pagi je tetapi kakdng2 kalu rasa teringin sgt bru mnum xpe kan ...sbb sllu sya mnun horliks asam boi mcm tu lah

5mo ago

OK la kalau gitu. Macam cawan hotel tu. 150-200ml

Kawal pengambilan caffein sis. Sy pun takleh ‘hidup’ tanpa coffee. Tp awk ubah la dari 2 cawan ke 1 cawan je sehari.