Sembelit lepas bersalin

Pliss bgitau normal ke kalau lpas bersalin dh nk sminggu tanak buang air besar? Dah minggu ketiga berpantang tpi masih sembelit slepas bersalin ni, pernah skali smpai bengkak dubur meneran najis kluar 😭 bgitau mcm mana nak buat?#firstbaby #firstmom #ingintahu

18 Balas

Mcm sy nurse suruh pakai ubt berak yang air tuu pncut dkt montot 😂😂 Mmg seksaaa nk berak tpi xkuat nk terann.. lama jgak sy pakai ubt tuuu sbb csear nk teran lelebih tkut koyak pulak jahitan 🤣