Boleh share susu formula yang sesuai untuk baby sembelit tak? Skg baby minum dutch baby 6-12 tu

3 Balas

Kena try and error. Sebab tak semua sesuai dengan susu yang sama.

tukar susu lain sis. kadang perut baby tak sama. kena try and error

1y ago

Dah tukar sis.. skg try dupro. Alhamdulillah hari2 baby berak biasa..

dr mula minum dutch baby 6-12 ke sembelit tu

1y ago

@sayla try la semoga tak sembelit dah.. bancuh susu elok2.. anak dah makan kan?bg makanan tinggi serat la, mcm buah senang nak bagi, buah naga ke, pear kukus ke, and jgn lupa bagi makan tu bagi air 0 juga ya