Bagaimana nak bagi susu badan pekat, ada petua tak?

3 Balas

nak taw pekat ke tak, pam susu and simpan dalam peti. memg konfirm nt nampak pekat. pekat tak pekat ni sebenarnya isu dia situ je. asal cukup and susu banyak should be not issue. rilek je. sebenarnya pekat, kita je rasa tak. susu pekat ni hujung2, so make sure anak susu 10-15minit utk sebelah breast

Kalau saya bnyak minum air suam, roti jagung, horlick and oat susu. Before this susu badan saya pun cair. Berat baby pun tak naik. After makan semua tu, okay dh jadi pekat. Try lah

kerapkan Susu baby.