Normalkah alahan mual hilang masa 5mnggu ?

3 Balas

normal .. saya hanya mual smpai kandungan 9mnggu je 🤭 jgn mnta lebih2 tu ..nnti msuk 3rd trimester akan dtg balik mual tu cuma tak seteruk tm1 ..sy skrg 39mnggu mual2 je 😅 trasa kmbali di trimester prtama cuma tak seteruk trimester prtama laa..mlainkan kalau mual tu stop mengejut kena bawa pergi klinik luar utk check

hilang secara drastik ataupon hilang secara perlahan lahan alahan awak tu. contoh drastik ni mean smlm awak alahan punya teruk. tetiba harini 90% alahan awak hilang trus. tu tak normal.

2y ago

kalau mcm tu normal awak. kalau risau pergi klinik okay. semoga urusan awak dipermudahkan❤️

hilang terus ke