Kalau period tak datang 2 bulan blh share tak knp?

6 Balas

klau sis bpindah d tmpt baru, blh jdi jgk sbb psekitaran. pmakanan/minum sis. bykkan mnum air masak ❤️ sblm ni prnah period tak teratur tak? klau tk prnh mgkin sis tgh stress pasal ssuatu.

kalau dh kawin pi la buat upt test. kalau belum and non sexual active, mslh hormon. kalau breastfeed bby, normal je. kalau baru kawin mslh hormon kalau upt test 1line.

kalau bukan pregnant ada masalah hormon puan .. mula2 cek dulu upt kalau result negatif puan boleh pergi kk minta pandangan doc

Hormon x stabil..cek doc utk tvs takut symptom PCOS..better cek supaya mudah lekat utk pregnant nnti.. #pcosfighter

kalau x pregnant mybe hormone imbalance sis selalu nya dua tu jer

hormon xstabil