Ada tak sesiapa yang dh mask 14 minggu tapi still sakit kepala since minggu 4/5 haritu 😭

1 Balas

Hi mommy ada alahan lain selain sakit kepala? Kalau saya punya morning sickness sakit kepala je. Kalau saya trimester pertama memang kerap sakit kepala. Trimester kedua kadang² kena. Tapi bila kena memang susah nak berdiri lama. Kalau mommy kerap kena cuba check tekanan darah. Makan makanan yang tinggi zat besi macam buah jambu batu, sayur hijau, kerang dll