38 minggu sakit nk jalan pom xblh dh 😭 ada ke yg macam sy tuhan je thu rsa sakit ni.tanda2 blm ad.

2 Balas

Saya sakit kt tulang punggung n pelvik , jalan pon dh mcam penguin , klau time baring nk ubah posisi tidur tu sakit yakmat tuhan je tahu . Saya dh inform nurse kk , nurse ckp tu normal sebb kpla baby dh turun bawah , btw sya 38 week 5 day. Tanda2 pon belom ada , harap2 masa terdekat ni dh bersalin. Jngn overdue sudah lh 😭

2y ago

Aaamin . Terima kasih🤲🏻🥰

Kalau teruk sgt boleh inform kk tempat awk check up. Nnt diorg refer bahagian apetah sy x igt, utk tengokkan. Tp klau baby makin turun ke laluan mmg sakit. Mmg duduk je seharian. Lepastu makin better Alhamdulillah.