Hi mommy , nak tanya wayang boleh tengok tak time pregnant ni ? Sebab teringin sangat nak tengok , boleh bantu saya tak?

10 Balas

Sound system di panggung wayang tak sesuai utk kandungan. Asalkan tak terkejut-kejut. Saya tonton TV pun terkejut, kandungan pun terkejut. 😅 So sy elakkan cerita2 terkejut2 dan sedih2 dan ketawa yg susah berhenti. ni 😅 Pernah kejang perut dek ketawa x henti tau . Masa tu dlm pemulihan 😅 drpd jangkitan di saluran kencing lak tu. 🤭😅

takde masalah pun. saya boleh kata setiap 2 minggu tgk wayang masa mengandung, segala jenis cerita saya tgk. cerita hantu, action, sedih. dah selamat melahirkan dah pun 😁

3y ago

Cuma ada masa baby akan kick dgn penuh smgt, mcm saya masa tgk cerita Halloween Kills (cerita bunuh-bunuh). Jangan risau tau. Mungkin sbb sound effect atau faktor lain yg buat baby kick beria. Dah lama lepas tu dia diam, kick mcm biasa je. Cuma kalau mmg lain mcm sgt kick tk berhenti tu boleh pergi klinik utk check.

hurmm🙄 anda seorang berani dan tidak kisah apa2 pun berlaku jika tiada apa2 simptom kelak..boleh saja kuatkan stamina n think positif👌👍💪🤲

3y ago

Emmm okay tq mommy 😢

Boleh saya waktu 2/3 bulan pergi tgok dgn suami hehee👍🏻✌🏻

3y ago

Hehehe alhamdulillah baby okay, pdahal masa tu tgh alahan muntah kot. Tapi nasib baik tak termuntah kat dlm tu🤲🏻❤️ spair minyak angin nasib baik ada. So boleh je sis, kne positif je jgn pikir bukan2 okay. Moga smuanya dimudahkan ye sis👍🏻

Boleh , sy mase prgny pun pergi tgk wayang juga 🥱

3y ago

Hahaha okay tq mommy 😊

36w nnt nk pi hotel lak mandi kolam 🤣

boleh jee . saya banyak kali tengok 😂

Br tgk Spiderman harini 😆

3y ago

Alhamdulillah ok je..pastikan perut kenyang dlu..nak masuk 13w baru 😊..selama ni lembik je tsadai kat rmh, br blh start keluar sket2 🤲🏻

sy tgk masa 32w.

boleh je