Saya nk tanya, bayi lingkungan umur mcm 11 bln ke ats, ibu2 bg anak mandi berapa kali sehari?

6 Balas

Anak2 i slalu bg mandi 3x klau hantar pengasuh pn sama.. pagi mandi tgh hari tu mandi atau basah badan ptg sblom mghrib mandi lagi.. malam dh ta mandi.. klaw panas ke ape kee basahkan bdn je..

klau ptg dlm pukul 5/6..tgk cuaca jgk..klau pnas lewat sikit sbb kesian nnti bdn dia cepat melekit kn..

tgk pada cuaca, cuaca panas 3x sehari..cuaca sejuk 2x sehari..last mandi sebelum pukul 6ptg..

ank sy start 6 bln ke ats 3 kli mndi smpaila skrg dh 1 thn 5 bln..

3y ago

Last ibu mndikan dia pukul berapa?

2x sehari.. 😊

2x sehari...