Assalamualaikum, sya nak tnya, pyudara sya ada benjolan umur sya 18 thun ble sya thu apa penybabnya

2 Balas

Hai sis, dah jumpa ke doktor? Buat temujanji di aplikasi MySejahtera di bahagian Health, klik Book Doc. Pilih klinik terdekat. Ataupun boleh walk in. Nanti doktor akan tanya family ada sejarah kanser payudara tak dan akan cek dgn tekan-tekan payudara utk tentukan normal x.

rujuk doc dek

3y ago

bleh ja kalau emgency dek..pyudra jgn biar lme..nti len jd nye..kte lockdown 1/6..so ade mse lgi nk g klnk