Dah masuk 9 minggu. Mulut Rasa masam. Minum jus Pon muntah. Nasi kekadang je Lepas, Lepas Tu muntah

#pleasehelp sy bekerja Pon kena makan ubat tahan muntah, jadi mengantuk pulak

2 Balas

Makan benda lain selain nasi. Saya memang sampai 2nd trimester tak usik nasi lansung sbb takleh. Mulut rasa pahit masam tu try kunyah chewing gum berangin. Or gula gula berangin pape

Erm takleh nak buat apa sis 😅 kalau mulut rasa pahit, boleh jugak makan/minum yg masam2. Ni terbalik pulak kan huhu