Maaf nak Tanya Ada x mummy2 yg hamil, dkt keliling breast yg warna coklat tu mcm kena jangkitan

1 Balas

Tak pernah. Puan ada letak apa2 ke kat aerola? Pastikan bra bersih , tak ketat , selesa sesuai kehamilan.

9mo ago

Sy x pernah jadi.... Dia sendiri jadi.... Sy dah p klinik dia cuma jangkitan saja.. Kadang2 alahan... Tp sy risau sebb due date 24/12 takot x sempat nak baik sebb nak bg anak meyusu..... Sy dh ambik ubat kat klinik, dokter bg ubat sapu dgn antibiotics... Dah makan habis ubat antibiotics dgn sapu... Dia naik lagi tu la sy pelik...