Normal Tak yer. Kalau baby 5bulan 2 minggu suka tidur meniarap? Curious sgt. Risau pon ada.

9 Balas

Anak saya 5 bulan pon mcm ni tapi x berapa risau sbb dia dah pandai pusingkan badan dia and dah pandai merangkak sikit. Tapi sebagai langkah keselamatan, saya letak dia dalam cot yg kosong. Takde selimut, bantal atau toys.

8mo ago

Baik.. Terima kasih sis 🥰🫶🏻🥰