Normal Tak yer. Kalau baby 5bulan 2 minggu suka tidur meniarap? Curious sgt. Risau pon ada.

9 Balas

Anak sy pon mcm ni mase 5 bln, die akan meniarap sendiri. Kt mmg dah letak die dlm posisi baring terlentang kn tp die pusing sendiri. Ade sy bace artikel doc mengatakan bby yg mcm ni mmg lena dgn posisi mcm tu. As long kt sentiase pantau n x bahaya utk die je, lgpon leher baby dah kuat mase ni dan kurang risiko lemas.

8mo ago

Noted sis.. itu lah. Kdg2 kita x sedar dia tidur dlm cod dia. Bila bangun nk salin pempes mesti dia dlm keadaan meniarap ..