ada tak dkt sini pregnant tapi dtg period? boleh bg pengalaman x? sharing boleh tak sbb nak tahu....

2 Balas

Hi, puan disarankan untuk bertanya doktor pakar O & G untuk mendapatkan jawapan yang betul. Sentiasa catat hari keluar darah pada kalendar untuk elak risiko lupa. Pengalaman saya tiada period tetapi hanya sekali sahaja dalam sehari keluar bercak darah implantasi tapi terlalu sedikit. Ada orang mungkin alami 1-3hari. Saya, jika keluar darah lebih 1 hari, ia benar-benar diikuti period/keguguran, bukan hamil.

saya la tu..x mai period 4 hari. tiba2 hari kelima mai.. astuh igt xde hrapan dh ngndung.. buat bodo dlu.. tiba2 bulan depan cek2 dh ngndung 6week. masa bila ngndung sy pun x tau🤣