Adakah kita kena buat bsp smpai kita bersalin??

2 Balas

ye. setiap 2mggu sekali. dah bersalin nanti kena minum air gula pulak nak cek kita masih ada kencing manis ke tak. kalau puan malas nak ke kk ulang2, sy sarankan puan beli jela satu set cek kencing manis tu ha. jimat masa dan duit minyak. tempat saya boleh buat vcall untuk review bsp. so jimat masa serabut saya kena pergi kk je

12mo ago

ye. kk akan bg tarikh. u check bsp kt rumah. 4x. klu u tak beli set tu, u kne pg klinik 4x.

Yup