Macam mana nak tingkatkan bilangan air ketumban?

6 Balas

time saya buat details scan pon doc cakap air ketuban saya mcm cukup cukup je. so kena bykkan minum air. tapi saya ni pulak jenis bila teringat je baru nk minum air. so apa yg saya buat, saya beli botol air yg 1liter tu. saya bawak je gi mana mana botol air tu. so that saya akan keep minum air. dh berapa minggu dh saya buat cara camtu, skrg saya dh terbiasa minum air. paling sikit pon saya akan minum 2liter sehari. byk la perubahan yg nmpk bila kita minum air secukupnya. saya pon ada jugak makan tembikai tapi kena konsisten la. hehe harap dapat membantu mommy la.

minum air banyak, makan buah tembikai, bykkan rest. enjoy your pregnancy & jgn stress.

minum lebih air, amnioinfusion, bedrest, diet, Iv fluids

Minum air mineral banyak2 👍🏻

makan tembikai awk

minum air kelapa