Hi salam saya nak tanya saya baru pregnant 5minggu adakah normal ari ari saya sakit?

11 Balas

Ye normal. Sy pun macamtu masa first trimester. Tapi kalau sakit dia macam senggugut & ad spot darah kena pergi klinik. Ni yg doktor pesan dkt sy ☺️

Normal. Sbb baby tgh nk membentuk dan menempel. Tp kalau ade spotting or darah, terus pergi hospital.

normal saya dari 4weeks sampai 5weeks, 6weeks dah tak dah kadang je macam cramp ✌🏼

klu dia mcm terasa sakit dkt bawah tu.sakit mcm di tarik2 urat perut tu..kejang ke?

hai saya nak tanya surah apa yang di baca bila bayi susah tidur malam

2y ago

boleh search dkt youtube "surah untuk bayi susah tidur malam"

normal. bby nk membsr. .yg tak normal nye klau keluar darah.

normal...rahim kmbng nak bagi ruang utk baby

Normal tu tanda rahim nak mengembang 🥰

Normal mummy 😘

normal