hi mommy2 semua.. nak tanya. anak 1tahun+. normal ke setiap kali susu tu 4oz je. kdg tak habis.

4 Balas

Hai. Bila anak dah start makan susu akan kurang kerap minum. Cuba gap susu dengan waktu makan. Pada masa yang sama jangan kerap kan sangat bagi susu bagi dalam 3/4 kali dah cukup. Makan yang utama untuk anak sekarang

2y ago

As long minum susu dan cukup minum kalau anak jenis minum air kosong banyak okay je

Normal. Sbb dia kn dh mkn solid food. Ank sy pun 4oz juga. Tp dia mkn nsi n biskut byk

2y ago

thank yang. lega sikit. kalau tak asik risau

Hi. Kalau anak banyak makan, normal Puan. Sebab dah kenyang.

2y ago

kalau mcmtu lega sikit. kalau tak sush hati

normal