Saya dah 22 weeks tapi perut masih tak nampak. Normal ke ? ni kandungan anak pertama

12 Balas

☺️ jangan risau mommy. Perut besar kecik ni semua ikut genetik masing2. Mcm sy ni dari anak first sampai la anak ke4 ni mmg perut x membesar sgt. Masa awal2 mmg mcm2 juga org cakap sampai nak tengok perut betul ke mengandung ? Tapi mmg mcm tu da genetik kita. Saya byk jugak research baca dan tanya OBGYN saya. Dia kata janji anak dan mak sihat then no problem ?