Hi nak tanya kalau satu hari tak dapat datang appoiment doktor kt KK boleh ke sbb tengah demam skrg

8 Balas

Call cakap tak sihat. Nanti penat je pegi. Sb pernah anak tak sihat so datang even nak bagi date nurse take time bagi date so better call/ msg je nurse nya.

boleh. kalau anak demam, batuk, selesama, nurse akan bagi tarikh temujanji baru. sis call klinik tukar tarikh appointment. kene bagitahu nurse.

Call klinik bgtahu xsihat. klau ade nmbr nurse boleh maklum dia ckp anak xsihat n mntak tarikh lain. smga kmbali smbuh dan sihat yaa..

Kena call untuk dia bagi tarikh baru

call klinik bgtahu taksihat

Kena inform dan reschedule.

Call KK minta tarikh lain

bagitau nurse tunda