Normal kah 5weeks scan tk nmpak apa2 ,

2 Balas

terlalu awal untuk scan . tggu 8 w ke atas baru scan semula 🤗 kadang persenyawaan lambat ( period tak teratur / teratur ) . 5w sepatutnya dah nampak kantung, cuma terlalu kecik. masa scan 8w nanti, pastikan pundi kencing full ya 🤗 senang nak nampak kantung / janin nanti 🤗

2y ago

Okay sis tq for information clear sgt😊

nornal sgt awal saye scan 6w bru 0.4cm je https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟

2y ago

8weeks ?