Assalammualaikum saya nak mohon bantuan baju baby dan pampers . Suami saya kena cuti tanpa gaji .

1 Balas

serta kan sekali location dgn phone number. sng org nak hubungi or org terdekat nak hantar ke rumah nnti. kalau suami ade motor, boleh try tgok jadi rider grab ke fp ke mcd ke sementara kena cuti ni. atau pun carik kerja yg bergaji hari. sekurang nya awak sekeluarga x putus bekalan makanan nanti. mommy jgn stress2 tau. doa yg baik2. insyaallah semua akan baik2 je. semoga urusan awak dipermudahkan.

2y ago

boleh masuk dkt bahagian msg tu.