Normal ke breastfeed sakit kepala?dan apa ibu2 buat utk hilangkan sakit kepala tu?

1 Balas

sya fully breastfeed, xda pula rasa sakit kepala kecuali jika sya kurg rehat . mmg sakit kepala . lps tido hilang laa sakit tue . kalo awk x hilang2 , cuba check tekanan darah . mgkn terlalu tggi atau terlalu rendah .

2y ago

hah btul laa tue kurg rehat. sbb sya pun mcm tu. kalo lewat tido or x cukup tido mmg akn pening. lps tue rehat, tido.. bru ok sis..