Macam mana nak booking utk kerajaan first class or second class !!

Pleasee guide me! macam mana nak booking semua tu, pening lah.

3 Balas

Utk kepastian sila tanya hospital yg sis nk bersalin tu. Jgn tny kami. Saya pun berpendapat yg sama di mana hospital kerajaan utk rakyat jd bergantung kpd kekosongan katil pd waktu itu. Jika nk booking boleh ke swasta.

Standard lah hospital kerajaan ikut kekosongan katil. Kalau mmg pentingkan privacy, keluarkan duit lebih dan pilih hospital swasta.

Rasa nya hosp gov x bole booking.. kena tgk apa yg ada masa tu