Lepas period terus boleh ke bersama Dengan suami sebelum Kita tahukan kita punnya kesuburan bila

2 Balas

blh je.. klau awak muslim.. mandi junub dulu baru blh bersama

1y ago

ya blh je nk bersama..tp klau awak muslim kena mandi junub hadas besar dari haid dulu baru bersama

ikut je, asal da habis period. 😅 .

1y ago

yg tuh tak pasti sbb saya dlu pun tak dirancang, jenis period tak stabil. tapi selalu org kata nak afdal waktu subur, n waktu subur laki sama, mcm laki ppagi buta subur sikit kot tak silap. tapi atas rezeki mmasing juga ,