Vagina Gatal

please please please nak tanya pendapat, i tak de keputihan yang terok but vagina selalu gatal. any suggestion ? kalau boleh tak nak la makan ubat or sumbat apa2 ubat..

1 Balas

try cuci dgn feminine hygiene yg sesuai dgn kulit...feminine hygiene ada byk jnis d pasaran..tp xsmua sesuai dgn kita.... or ms g klnik tnye doc apa ubt or pncuci sesuai dgn kulit puan ... n make sure lepas cuci kne lap slalu kwsn trsebut bg kering..lepas kering br pkai panties..klu pkai pantiliner make sure evry 3 hour tuka or rs dh bsh tuka..tkut kne jngkitan kuman n gatal2 kembali... mg cpt sembuh ea...aamiin..dan lg satu kalau pegi tandas awam pstikn toilet bowl tu kita letak tisu atau lap dlu dgn tisu bsh sblum kita duduk tuk buang air .tkut nti dpt jngkitan pd vagina kita slps guna tanda awam..tu pn blh jd slh satu jd mcmtu..

5y ago

most welcme sis😘✌