pacifier puting palsu

Please mummy2 suggestkan pacifier apa yg sesuai utk baby bwh 2 bulan..anak sy asik nk melekap je dgn nenen sy even dia bru lps nyusu..dh beli 3 jenis pacifier dah smua tk serasi...pening pikir cara utk bg dia snyp dan tdo lena even sekejap kalau tak melekap..kalau melekap dia snyp n lena je

6 Balas

Brand ku.ku. 0-6m. Anak sy brand tommy tippee orokbb or avent semua dia x nk. Msk je dia keluarkan blk. Tp brand ku.ku melekat dia hisap. Smp nk tarik pun susah