pacifier puting palsu

Please mummy2 suggestkan pacifier apa yg sesuai utk baby bwh 2 bulan..anak sy asik nk melekap je dgn nenen sy even dia bru lps nyusu..dh beli 3 jenis pacifier dah smua tk serasi...pening pikir cara utk bg dia snyp dan tdo lena even sekejap kalau tak melekap..kalau melekap dia snyp n lena je

6 Balas

try NUK 0-6m...puting warna kuning...baby sy pun mcm baby sis jugak...asik nk mlekat je kt nenen smpi kdg2 muntah sbb overfeeding...sy bg pacifier,so far ok laa...tp sy bg time nk tdo je.. buat dye layan2 mata...lps da nyenyak sy cabut...