bila trimester peetama habis

Please help me

9 Balas

Sy msuk mgu ke 14 bru hilang alahan tp tu lah timbul y baru pulak susah nk tdo mlm 😂😂😂

Sy x tahan gak.. Sampai warded kencing jadi kotor asik muntah.. Alah teruk

5y ago

Betul tu sy pulak rsa macam keputihan tu kluar teruk

Tp sy baca kt app ni, minggu ke 11, morning sickness mkin berkurangan..

5y ago

Mungkin kandungan hcg u tinggi kot.. Sy pun dh 11 weeks.. Mual tu kurang.. Tp badan berangin2..

Sama lah...asyik loya aje...

Sa search di Google.. 😁

msk wk14 dh msk 2nd trimester

Sampai minggu ke 13 sis😊

13 mnggu klau tak salah sya

Sy tak tahan muntah2 ni

5y ago

Insya allah kita tabahkan hati lalui semua ni. Setiap ibu preggy beralahan akan alaminya