Makan pizza masa postpartum dan menyusukan bayi

Hi, nak tanya. Boleh tak nak makan pizza masa dalam pantang n menyusukan baby? Tetiba lak teringin 🤤

4 Balas

as long as baby okay tak ada masalah pun, saya haritur MIL belikan pizza makan sesama dalam kereta😂 makan pun sbb dh masuk minggu ke 2

boleh awak. apa apa pemakanan okay as long as awak takde alahan/allergic dengan makanan tersebut.