Nampak tak??

Pinjam mata korang kejap.. Ada yang nampak tak? Period lewat dah 7hari.. Marin sari dok pening+loya.. Muntah 2x marin sampai lembik.. Check upt (warna biru) jadi mcm dlm gambar tu.. was2 dh 😅 sebelum ni period mai elok ja.. Dulu2 lewat sehari ja dh terang benderang 2line.. #ingintahu

Nampak tak??
2 Balas

sy pun regular period jadi bila dah lewat period lebih 3 hari selalu nga sy test upt pakai yg high sensitivity sikit mcm. dip n tell ke. kalau strip ni sy guna kalau 2 3 hari sebelum period. tp mmg akan nampak mcm samar2. so lepas confirm lewat period baru sy pakai yg mahal. semoga ada rezeki buat sis ❤️

2mo ago

Aminnn.. ye sis.. dah order dip n tell kt shopee.. sebelum ni period mai ontime jer.. kali ni tetiba lewat pulak..