Nampak tak??

Pinjam mata korang kejap.. Ada yang nampak tak? Period lewat dah 7hari.. Marin sari dok pening+loya.. Muntah 2x marin sampai lembik.. Check upt (warna biru) jadi mcm dlm gambar tu.. was2 dh 😅 sebelum ni period mai elok ja.. Dulu2 lewat sehari ja dh terang benderang 2line.. #ingintahu

Nampak tak??
2 Balas

sy pun regular period jadi bila dah lewat period lebih 3 hari selalu nga sy test upt pakai yg high sensitivity sikit mcm. dip n tell ke. kalau strip ni sy guna kalau 2 3 hari sebelum period. tp mmg akan nampak mcm samar2. so lepas confirm lewat period baru sy pakai yg mahal. semoga ada rezeki buat sis ❤️

2mo ago

Aminnn.. ye sis.. dah order dip n tell kt shopee.. sebelum ni period mai ontime jer.. kali ni tetiba lewat pulak..

tk nmpk pon line ..lambat smggu tu kdg normal ...boleh try repeat test lagi smggu kalau tk period jugak ..org try upt jnis lain

2mo ago

sy dulu mmg standby upt test byk ..beli shopee jugak sbb murah..bru lmbat period bpe hari naik double line terang ..tpi ank first baru 8 bulan hahaha