Pelik

Pg hospital sebab baby tak gerak. Doc cakap 28 minggu takde rasa pergerakan baby lagi. Dahtu yg selama ni dok menendang dok bergerak tuu ap. Buad sakit hati je pg hospital. Dahlah pg dgn keadaan risau. Tak tau ap keadaan baby dalam perut. Tapi doc boleh ckp mcm tuu ?

2 Balas

Doc ada scan x? Sptutnya kna check..Apa la doc nie..Biasa 28w kn kita dh kira gerakan janin, knpa pelik sgt doktornya..

5y ago

Klu dia xckp ap ok la tue..hspital krjaan mmg cam tue klu kta xtnya mmg dia jelah..nk sng sis g swasta jelah tp kna kuar duit skit...tp make sure nt tnya byk...ok ke jntung,aktif ke..biasa knpa baby xgerak?Klu nk baby aktif mcm mna?bru puas ati klu byar...

Doc muda yg baru hbis bljr n xnikah lg kot,xtau ape2 sgt. Pelik btul doc tu pun. Pg private plk sis double check.

5y ago

Uhuhu. Mtk2 semua mudh sht2 je ye mummy dgn baby.. dgn pjj lg...mommy baby kuat xpe💪💪💪