Mimpi Keguguran

Petang sy tertidor sebab penat baru balik dari hospital, lepas tu mimpi sy keguguran terus tersentak dan terjaga.. memang rasa real sbb sy pegang janin dan uri.. cerita kat husband dalam keadaan menangis teruk sbb sy trauma pernah keguguran.. ada ibu² kat sini pernah alami?.. sy baru 11 minggu, setakat ni baby okay tadak bleeding or spotting.. tolong sy.. rasa down sangat².. risau #pleasehelp #11_minggu

16 Balas

Mgkin sbb sis tlalu pikir kn psl baby & trauma kguguran dlu.. InsyaaAllah xde pape.. bykkn bdoa ye.. Lg 1, pikir bende2 positif je.. Dlu klu sye rsau psl baby dlm perut, sye ske tgk vdeo baby cute2 kt ig.. trus rse hepi..

9mo ago

mungkin juga.. In Shaa Allah sis, terima kasih