pregnant firstbaby

perut saya skrg mcm berangin,asyik buang angin je & rasa kembung kadang2...kenapa ye? boleh share pengalaman ibu2 yg lain. kandungan saya skrg 24 minggu...adakah sbb rahim nak mengembang tu yg rasa tak berapa selesa perut skrg? jangan marah ye,just tanya pengalaman ibu2 yg lain#firstmom #firstbaby #bantusharing

2 Balas

Sama dgn saya, kdg kalau makan terlampau pedas die jadi mcmtu, jadi tak Selesa dibuatnya

Pedih ulu hati. Elakkan makanan dan aktiviti yg bg trigger pedih ulu hati